background

Centrul de dializa NephroCenter - DR. Irimia Pitesti

Dr. Claudiu Neacsu

Medic sef centru

Medic primar nefrologie

Dr. Luminita Nedelcu

Medic primar nefrologie

Dr. Hermina Matei

Medic specialist nefrologie

Dr. Camelia Tinca

Medic primar anestezie - terapie intensiva

Aparatura Fresenius de ultima generatie

Dializa renala este o procedura ce substituie o buna parte din functiile rinichiului. Pacientul care sufera de insuficienta renala are nevoie de tratamente intr-un regim foarte strict cu un program foarte bine stabilit.

about

Centrul de dializa renala Dr. Irimia - NephroCenter este dotat cu 18 posturi de tratament, aparatura fiind de ultima generatie marca Fresenius, are circuite medicale specifice ultramoderne, unde fiecare pat este ergonomic cu reglaj automat, are televizor dedicat cu sistem audio prin casti si internet wifi pentru un confort sporit al pacientului pe toata durata tratamentului.

Salonele, cu 2,3 sau 6 paturi, sunt dotate cu instalatie de oxigen, aer comprimat, vacuum, sistem climatizare, sistem dezinfectie aer. Un salon este dotat chiar cu climatizare filtrata Hepa cu aer steril pentru a proteja pacientii cu riscuri asociate.

Echipa de psihologi ai centrului de dializa ajuta pacientii sa depaseasca momentele emotionale dificile care pot aparea atat la inceputul tratamentului prin dializa, precum si mai tarziu, pe parcursul terapiei de supleere a functiei renale.

Echipa noastra este atenta la starea mentala a pacientului

Discutia cu pacientul, principala metoda de interventie a psihologului, este confidentiala prin lege, ceea ce va asigura confortul necesar pentru clarificarea problemelor dumneavoastra. Cu profesionalism si dedicare, psihologul are in prim plan relatia cu pacientul, comunicarea si facilitarea acomodarii cu tratamentele de dializa.

about

Consilierea psihologica face parte din programul de reabilitare psihologica a pacientilor cu boala renala cronica. in cadrul procesului de evaluare, psihologul analizeaza cu ajutorul testelor psihologice psihicul pacientilor in ceea ce priveste:

  • aspecte cognitiv-comportamentale
  • stabilitatea afectiv emotionala
  • sanatatea mintala

Procesul de evaluare (realizat periodic) este important pentru evolutia dumneavoastra si se poate finaliza cu propunerea de a participa la programe terapeutice si de consiliere. Consilierea clinica aplica terapii eficiente pentru rezolvarea diverselor probleme care va impiedica sa va desfasurati viata intr-un mod normal si eficient.

O echipa de dieteticieni propune programe personalizate de hrana pentru pacientii dializati.

Toti pacientii dializati primesc hrana personalizata in timpul sedintelor de tratament.

Pentru un acces usor al pacientilor, pe langa ascensorul clasic pentru persoane, s-a instalat si un al doilea ascensor de mari dimensiuni pentru accesul pacientilor transportati pe targa medicala, ambele fiind produse de firma Schindler-Elvetia.

In cazul pacientilor asigurati prin CNAS, tarifele decontate pentru serviciile prestate în centrul de dializă sunt:

  • Hemodializa conventională: 641 RON/ședință
  • Hemodiafiltrare intermitenta online: 716 RON/ședință

Informatii suplimentare la tel. 0348445566 sau la sediul din Pitesti, strada Negru Voda nr. 3-5.

Conducere : Manager Dr. Tiberiu Irimia, Tel. secretariat 0720101035 0734999981

Purtator de cuvant : Manager Dr. Tiberiu Irimia, 0734999981 , infodririmia@yahoo.ro

about