Opening Hours : Luni - Vineri - 08:00 - 20:00
  Contact : +40 737 44 55 66 / +40 348 44 55 66

Medicina dentara

Share

Stomatologia este stiinta care se ocupa cu studiul formatiunilor anatomice si cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavitatii orale. Formatiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar.

Numele provine de la stoma (gura) si logos (stiinta). De fapt, in cursul dezvoltarii ontogenetice (a fiecarui individ din stadiul de ou in stadiul de fat) apare la un moment dat stomodeumul, orificiul primordial.

in alta definitie, stomatologia este parte componenta a domeniului stiintific medicina care se ocupa de cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii, diagnosticului, tratamentului si profilaxiei afectiunilor organelor si sistemelor teritoriului oro-maxilo-facial al organismului uman, la baza careia stau metodele stomatologice de tratament si totodata se ocupa si de elaborarea lor.

Clinica dentara Dr. Irimia ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate, avand ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale, care includ onestitatea, confidentialitatea si etica.

 1. IMPLANTURI DENTARE
 2. PEDEDONTIE
 3. PROTETICA
  Lucrari protetice fixe si mobile:
  – coroane si punti metalo-ceramice, integral ceramice, ceramice pe suport de zirconiu etc.
  – proteze mobile clasice, scheletate, partial scheletate etc.
 4. ORTODONTIE
 5. ESTETICA DENTARA
  Sisteme profesionale de albire a dintilor, tratamente si tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului dvs.
 6. ENDODONTIE
 7. CHIRURGIE ORALA
 8. PARODONTOLOGIE
 9. PROFILAXIE DENTARA
  Proceduri care au ca scop prevenirea aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale (detartraj, periaj profesional, polish, profijet Dentsply)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *