Opening Hours : Luni - Vineri - 08:00 - 20:00
  Contact : +40 737 44 55 66 / +40 348 44 55 66

Holter EKG

Share

Holter EKG

Holterul este un aparat ce permite monitorizarea activităţii cardiace pe parcursul a 24-48 de ore, în cursul unei zile normale de activitate a pacientului, datele pe care le înregistrează permiţând medicului specialist cardiolog să diagnosticheze cu precizie afecţiunile cu specific cardiovascular. Investigaţia presupune aplicarea unor senzori pe corpul pacientului şi a aparatului înregistrator (Holter).
Pacientul va putea realiza activităţile curente, cu mici restricţii, în timpul cărora vor fi înregistraţi parametrii specifici ce permit identificarea patologiei afecţiunii cardio-vasculare investigate. De asemenea, cu ajutorul explorărilor funcţionale se poate aprecia şi gradul de succes în tratamentul afecţiunilor cardio-vasculare cronice.

Holter EKG: permite obţinerea de informaţii suplimentare în referinţa dinamicii cardiace şi a prognosticului în comparaţie cu EKG-ul clasic, permiţând înregistrarea electrocardiogramei pacientului pe trei derivaţii în condiţii de repaos, efort fizic sau tensiune psihică inerente unei perioade de activitate / repaos uzuale de 24 ore.