•  Luni - Vineri 08:00 - 20:00 
  • +40 737 44 55 66 / +40 348 44 55 66

GINGIVOPLASTIA SI GINGIVECTOMIA

GINGIVECTOMIE / GINGIVOPLASTIE
Gingia este foarte importanta pentru aspectul dintilor!
Uneori, dintii pot aparea foarte mici din cauza gingiei in exces, oferind un zâmbet gingival. O linie gingivala inegala poate da iluzia ca dintii sunt strâmbi. Ambele situatii arata ca dintii sunt afectati și va fac să arătati mai în vârstă. Gingivectomia face diferenta imensa pentru zambetul dumeavoastra.
Gingivectomia implica indepartarea unei mici cantitati de gingie din jurul unuia sau a mai multor dinti. Initial a fost dezvoltata cu scopul de a trata afectiunile paradontale. In prezent este utilizata mai mult in scopuri cosmetice si estetice.
Metoda clasica de remodelare gingivala implica bisturiul. In acest caz manopera este dureroasa, provoaca umflarea, sangerarea si prezinta un risc ridicat de infectare. Medicii nostri specialisti  folosesc laserul sau radiofrecventa pentru aceasta interventie, creând astfel un zâmbet mult mai frumos, cu o recuperare rapida si simpla!
Gingivoplastia este un tip de operatie gingivala ce consta in a reface, a da o noua forma gingiei sanatoase din jurul dintilor. Aceasta procedura reface si reda conturul tesutului gingival in scopuri cosmetice, psihologice sau chiar functionale. Gingivoplastia poate reface partea de tesut care s-a pierdut deja, modeland tesutul catre forma sa naturala.
Gingivoplastia poate fi combinata cu gingivectomia. Ambele manopere sunt realizate de catre medicul dentist chirurg, care este specializat in tratarea gingiilor si altor structuri ce asigura suport dintilor.
Gingiile santoase reprezinta un aspect important al igienei orale si a esteticii unei persoane.

PS: fotografiile sunt facute imediat dupa incheierea procedurii chirurgicale

Procedura este total lipsita de durere si de sangerare.

Adresa
Str. Negru Voda nr. 3-5
Pitești
Orar

Luni – Vineri 08:00 – 20:00

Contact

Tel : +40 737 44 55 66 
       +40 348 44 55 66
Email: office@dirmedical.ro

Sună acum !!