Opening Hours : Luni - Vineri - 08:00 - 20:00
  Contact : +40 737 44 55 66 / +40 348 44 55 66

Chirurgie estetica Pitesti – Marirea sanilor cu implanturi – Reintinerire si infrumusetare

 

Chirurgie estetica – implanturi silicon, rinoplastie, lifting mamar, botox si acid hialuronic

Implanturi silicon, rinoplastie, blefaroplastie, liposuctii, lifting facial, lifting mamar, injectari botox si acid hialuronic etc.

Programari si informatii suplimentare la tel. 0348 44 55 66

IMG_2528

Col. Dr. Bogdan Mihai Marinescu

Medic primar chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă; asistent universitar; doctor în ştiinţe medicale

 

IMG_2529

 

Dr. George Ciolacoff
○ Medic specialist chirurgie plastica si estetica


Marirea sanilor

Operatia de marire a sanilor urmareste marirea de volum a acestora prin introducerea unui implant mamar prin care se obtine un volum al sanilor proportional cu dimensiunile corpului, cu inaltimea si greutatea individului. Implanturile mamare exista intr-o varietate de forme si dimensiuni si constau dintr-un invelis de silicon ce contine diverse umpluturi (gel siliconic, ser fiziologic, hidrogel).

 

Interventia se efectueaza sub anestezie generala si dureaza aproximativ o ora. Incizia poate fi facuta in santul submamar (la unirea dintre san si piept) sau in jurul areolei mamare. Implantul poate fi plasat direct sub glanda mamara sau, cel mai frecvent, sub muschiul pectoral.

Imediat dupa operatie sanul va avea aspect si consistenta normala, nu veti avea bandaj compresiv si nici tuburi de dren ci doar un mic plasture ce acopera incizia. In 95 din o suta de cazuri, pacientele nu au dureri postoperatorii deci nu este nevoie sa fie insotite la externare si se pot intoarce la activitatea socio-profesionala dupa 24 de ore.

 

Rinoplastie

Rinoplastia este o operatie estetica care se adreseaza piramidei nazale, fiind una dintre cele mai solicitate operatii. Rinoplastia este o tehnica chirurgicala care restructureaza si reda forma naturala a nasului prin repararea sechelelor unor traumatisme sau corectarea posibilelor deformari ereditare.

Chirurgia pleoapelor: blefaroplastia

Blefaroplastia este o interventie chirurgicala prin care se elimina excesul de piele, si daca este cazul, de grasime si de muschi, de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare, in scopul reintineririi aspectului ochilor.

Aceasta procedura poate fi combinata cu alte proceduri estetice faciale pentru a potenta restabilirea unui aspect tineresc si odihnit al fetei dvs.

Alte interventii:
– implant mamar
– mamoreductie
– mastopexie
– blefaroplastie
– implant mentonier
– lifting facial
– lipofiling si implant facial
– marire buze
– otoplastie
– rinoplastie primara
– rinoplastie secundara
– abdominoplastie
– ginecomastie
– implant gambe
– lipoaspiratie

 

Programari si informatii suplimentare la tel. 0348 44 55 66

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *